Like ons!

F1 Maximaal – Het laatste nieuws over Formule 1 en Max Verstappen

Max Verstappen

Webber voor het eerst met kritische noot: 'Max gaat er iets te vaak af'

Mark Webber sprak eerder louter positieve woorden over Max Verstappen, maar de Australiër is en blijft objectief over de Formule 1 en haar coureurs. De voormalig Red Bull-coureur vindt Verstappen nog steeds 'waanzinnig', maar is tegelijkertijd bijvoorbeeld van mening dat de jonge Limburger kalmer moet worden op het circuit.

Verstappen viel in de laatste zeven races liefst vijf keer uit, beseft ook Webber. 'Hij heeft erg veel pech gehad in de races. Hij is daardoor erg veel punten misgelopen', laat de negenvoudig GP-winnaar zich uit tegenover Motorsport.com.

De Australiër vindt dat Verstappen met zijn bolide de laatste tijd iets te vaak het asfalt verlaat. 'Maar hij moet de auto ook op de baan zien te houden. Hij gaat er iets te vaak af. Het is van allebei een beetje geweest (technische problemen en incidenten, red.). Hij moet dus iets kalmer worden. Maar hij rijdt verder waanzinnig', sluit Webber met een compliment af.

(Foto: Red Bull Content Pool)

2 reacties

  1. Tiena

    16 Jul 2017 om 09:35

    Hij gaat er wel regelmatig af in de trainingen. Daar heeft Webber gewoon een punt. Gelukkig is dat tijdens de races anders.
  2. Mars

    16 Jul 2017 om 09:26

    Hij gaat er nooit vanaf sukkel en maakt de minste fouten en als hij er een keertje vanaf schiet is dat omdat hij altijd gas geeft

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven