Like ons!

F1 Maximaal – Het laatste nieuws over Formule 1 en Max Verstappen

Max Verstappen

Vettel: 'Je kan je afvragen wat het Max heeft opgeleverd'

Sebastian Vettel betwist of het slim van Max Verstappen is geweest om zo hard de strijd aan te gaan met de WK-leider. De Heppenheimer kwam niet voorbij Verstappen, die flink verdedigde, en moest uiteindelijk via een undercut langs de inwoner van Monaco.

Vettel zegt tegen Autosport dat Verstappen niet te ver is gegaan. 'Nee niet echt, maar je kunt je wel afvragen wat het hem heeft opgeleverd. Het was duidelijk dat wij sneller waren en we hebben hem dan ook gepakt bij de pitstop.'

Volgens de Duitser kwam Max wat 'gespannen' over. 'Het zou niet correct zijn als ik zou zeggen dat ik het had verwacht, maar we weten allemaal dat hij op die momenten wat nerveuzig rijdt. Hij probeert zo hard mogelijk te verdedigen, maar op een bepaald punt moet je aan je lijn vasthouden.'

3 reacties

 1. 0xygen

  17 Jul 2017 om 12:34

  Nerveus rijden? We weten allemaal wie er niet met stress kan omgaan, het begint met een V en eindigt op ettel. Hou gewoon je handen aan het stuur.
 2. Sjoerd Valkering

  17 Jul 2017 om 12:33

  Quote van Sjoan
  Vettel ging hierdoor zeker 5 ronden eerder dan gepland nieuwe banden halen, waardoor hij in de slotronde lek ging. Dus het heeft Verstappen een positie opgeleverd.
  Haha scherp!
 3. Sjoan

  17 Jul 2017 om 12:10

  Vettel ging hierdoor zeker 5 ronden eerder dan gepland nieuwe banden halen, waardoor hij in de slotronde lek ging. Dus het heeft Verstappen een positie opgeleverd.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven