Like ons!

F1 Maximaal – Het laatste nieuws over Formule 1 en Max Verstappen

Max Verstappen

Villeneuve ook kritisch op Max: 'Wat heeft ie na Barcelona nog gepresteerd?'

In het interview met F1nal-lap.be heeft Jacques Villeneuve niet alleen Robert Kubica bekritiseerd, maar ook Max Verstappen. 'Sinds zijn overwinning in Barcelona, wat heeft hij daarna nog gepresteerd? Niet veel toch?', klaagt de Canadees.

'Het probleem met Max is zijn imago', vervolgt de voormalig wereldkampioen. 'We praten over hem alsof hij Senna of Vettel is. Maar op papier is hij nog niet zo ver. Daarnaast, wie levert de punten dit seizoen? Ricciardo', wijst hij op de feiten, daarmee niet in ogenschouw nemend dat Verstappen vaak uitviel door pech.

Ook over de klaagzang van de Nederlander is Villeneuve niet te spreken. 'Hij zegt al dat hij niet zeker weet of hij wil blijven bij Red Bull Racing. Max heeft nog geen vier wereldtitels gewonnen om zo te praten. Het is zeker een getalenteerde rijder, maar hij moet nog wel een stap maken', vindt de doorgaans kritische oud-coureur. (foto: Red Bull Content Pool)

Wist je dat er twee nieuwe F1-boeken zijn uitgekomen? Een geactualiseerde versie van Max en een mooi boek over intriges, macht en andere verhalen uit de historie van de sport. 

3 reacties

 1. Epol611

  13 Sep 2017 om 21:02

  Is Villeneuve weer ontsnapt uit het bejaardenhuis ?
 2. Dirk400

  11 Sep 2017 om 18:29

  Volgens mij is hij ook maar met een beetje geluk wk geworden suffertje!
 3. Vince78

  11 Sep 2017 om 13:36

  Het lijkt soms wel alsof hij denk dat hij niet meer leeft, als er niet wekelijks een aantal artikelen over hem geschreven worden.....

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven