Formule 2-equivalent van 'Drive to survive' vanaf vandaag online F2 & F3

Formule 2-equivalent van 'Drive to survive' vanaf vandaag online

Door Christian Moerman 02 januari 2020 | 11:34


Na het denderende succes van de serie over de Formule 1, Formula 1: Drive to Survive, heeft ook de Formule 2 besloten inzicht te bieden in het wereldje. Een vijfdelige documentaireserie getiteld 'Chasing the dream' moet zorgen dat de sport aan populariteit wint.

Wees er snel bij want de serie staat maar een beperkte tijd online. Bovendien zijn de afleveringen alleen te zien op F1TV Pro en Access. Vanaf twee januari 2020 zijn de beelden te zien, wanneer de episodes weer van het platform afgehaald worden is niet bekend.

Rory Child en Martin Turner, die verantwoordelijk zijn voor Formula 1's TV productie afdeling, bieden in de serie perspectief op alle tien de Formule 2-teams en blikken terug op het afgelopen seizoen. Het is de eerste keer dat het publiek een exclusief kijkje achter de schermen krijgt in de competitie die bekend staat als de opstap naar de Formule 1.

Terugblik op F2-seizoen en Hubert

Tijdens de documentaireserie zie je hoe de Formule 2-coureurs strijden voor het ultieme doel - een stoeltje in de Formule 1. Met name de wilskracht en de unieke persoonlijkheden van de rijders valt op in de serie en ook komt het tragische ongeluk van Anthoine Hubert in Spa Francorchamps aan bod.

Verstappen wil nieuwe Netflix-seizoen zien

Max Verstappen heeft aangegeven om met name uit te kijken naar het nieuwe seizoen van 'Drive to survive', Mercedes filmde tijdens de thuiswedstrijd in Duitsland. Vol vermaak meldde de Nederlander dat hij die aflevering maar wat graag wil zien.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws