Brawn lyrisch over Mick Schumacher: 'Hij ontwikkelt extreem goed' F2 & F3

Brawn lyrisch over Mick Schumacher: 'Hij ontwikkelt extreem goed'

Door Harry Verolme 28 september 2020 | 18:58


De prestaties van Mick Schumacher in de Formule 2 gaan niet onopgemerkt. De huidige leider in het kampioenschap direct onder de Formule 1 wordt al in aanmerking gebracht met een F1-stoeltje voor 2021, maar krijgt nu ook de lovende woorden van Ross Brawn over zich heen.

In zijn column voor de officiële website van de F1 schrijft Brawn dat de zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher met ieder raceweekend sterker lijkt te worden. 'In Rusland kende hij weer een geweldig weekend. Ik ben erg optimistisch over zijn toekomst in de sport. Het is te zien dat hij zich extreem goed ontwikkelt.' De Prema-coureur heeft 22 punten voorsprong op mede Ferrari-junior Callum Ilott.

Brawn is erg onder de indruk van hoe Schumacher zich houdt op dit niveau. 'Het dragen van de Schumacher-familienaam is niet eenvoudig. Natuurlijk kun je er tot op zekere hoogte baat bij hebben, maar je ligt tegelijkertijd ook onder de loep. Ondanks dat zijn prestaties zo worden uitgelicht, lijkt hij alles onder controle te hebben. We zien hem nu heel snel volwassen worden.' (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws