De Grand Prix van Brazilië zie je live bij Ziggo Sport! Algemeen

De Grand Prix van Brazilië zie je live bij Ziggo Sport!

Door Niels Opdam 15 november 2019 | 12:17


Aankomende zondag is het tijd voor de twintigste race van het jaar. De Grand Prix van Brazilië staat namelijk op de planning! Ook deze race is live te zien bij Ziggo Sport. Heb jij geen abonnement bij Ziggo, maar wil je de race toch live volgen? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en bekijk de races in het vervolg op kanaal veertien van Ziggo!

Tijdens het raceweekend wordt er zoals altijd weer druk geanalyseerd op de sportzender. Zaterdag kun je vanaf 15.55 uur inchecken voor de derde én laatste vrije training. Om 18.15 uur is de kwalificatie te zien op Ziggo Sport. Uiteraard zijn Rob Kamphues en Robert Doornbos weer van de partij om duiding te geven en je op de hoogte te houden van het laatste nieuws!

Zondag is de dag van de race! Vanaf 16.55 uur start de voorbeschouwing op de Grand Prix van Brazilië. De race zelf start om 18.10 uur. Heb jij geen Ziggo, maar wil je toch alles zien? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en mis nooit iets van de Formule 1

Naast het zien van de verschillende races in de Formule 1, zit er nog veel meer in het pakket. Zo beleef je de digitale televisie van Ziggo op de beste manier en kun je meer dan tachtig zenders bekijken. Ook heb je overal in huis gegarandeerd perfecte wifi!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws