Advertorial - Wees er bij als Verstappen voor de tweede keer GP Spanje wint! Algemeen

Advertorial - Wees er bij als Verstappen voor de tweede keer GP Spanje wint!

Door Niels Opdam 02 maart 2020 | 13:56


Dit is een gesponsord artikel - Heb je al kaartjes gekocht voor een Grand Prix in Europa? Nee? Dan is de Grand Prix van Spanje misschien een goede optie. Vanaf vrijdag 8 of zaterdag 9 mei tot en met maandag 11 mei kun jij in Barcelona de Spaanse Grand Prix bezoeken en Max Verstappen misschien wel voor de tweede keer de GP van Spanje zien winnen! 

De Grand Prix in Montmélo staat garant voor een lekker voorjaarszonnetje. Geniet van de vrije trainingen, de kwalificatie en de race en sluit je dagen af met een heerlijke paella. Uiteraard kun je bezoek combineren met een bezoek aan de hippe stad Barcelona. 

Als je boekt bij Sportreizen.com zijn er verschillende manieren om naar Catalonië af te reizen. Je kunt met eigen vervoer naar Spanje, maar het is ook mogelijk om een retourvlucht te boeken vanuit Amsterdam, Rotterdam of Düsseldorf. De reis is inclusief een weekendticket voor de Grand Prix en een verblijf in een hotel. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen. 

Het duurt vijfenveertig minuten om vanaf het hotel naar het circuit te reizen. Tijdens jouw bezoek aan Barcelona is het vervoer per luxe touringcar. Verder reist er ook een deskundige reisleider met je mee. Tot slot kun je tijdens de races een staanplaats bestellen, maar het is ook mogelijk om een zitplaats te reserveren. Klik hier om te bekijken of een reis naar de Grand Prix van Spanje wat voor jou is. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Video: Verstappen wint in Spanje in 2016


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws