Kijk de GP van Australië gratis via F1 TV PRO! Algemeen

Kijk de GP van Australië gratis via F1 TV PRO!

Door Niels Opdam 12 maart 2020 | 10:27


Het lange wachten is eindelijk voorbij: dit weekend start de Formule 1 in Australië. Alsof dat niet genoeg is, kun je F1 TV PRO tussen 9 en 16 maart zeven dagen lang gratis gebruiken. Dat betekent dus dat iedereen de opening van het nieuwe Formule 1-seizoen live kan volgen via F1 TV PRO.

Naast het live volgen van alle races heeft F1 TV PRO nog veel meer te bieden. Zo kun je meekijken in alle twintig Formule 1-auto’s. Je ziet de coureurs daardoor dus tijdens de races. Ook kun je zelf regisseur zijn, want je kan switchen tussen de camera’s in de bolides. Het is ook mogelijk om twee coureurs ‘head-to-head’ te bekijken in de Battle Mode.

Daarnaast kun je ook luisteren naar alle – onbewerkte – teamradio’s als de teams feesten, de tactiek doornemen of discussiëren. Uiteraard kun je ook alles in de pitstraat live zien. Met het pit lane channel zit je op de eerste rij. Live data ontvangen is ook een optie, dan kan je naar de pit wall. Tot slot is het ook mogelijk om terug te kijken in het archief tot 1981. Er zijn ook exclusieve documentaires te zien. Of terwijl, genoeg te zien en te volgen bij F1 TV PRO!

Registreer je op F1 TV Pro en kijk de GP van Australië!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws