Advertorial - Steel de show met het gloednieuwe Red Bull Racing T-shirt Algemeen

Advertorial - Steel de show met het gloednieuwe Red Bull Racing T-shirt

Door Christian Moerman 27 maart 2020 | 08:25


Dit is een gesponsord artikel. Ondanks dat de eerste Formule 1-races van het seizoen afgelast zijn zit het er dik in dat er dit jaar nog geracet gaat worden. Ga jij ook naar een van de Grands Prix dit jaar? Dan mag je qua kledingkeuze natuurlijk niet uit de maat vallen!

Bij Fuel For Fans haal jij het gloednieuwe Red Bull Racing shirt van 2020, het shirt dat ook door de Red Bull-teamleden gedragen wordt. Zo kan je in stijl naar de Grands Prix, of kan je als doorgewinterde Max Verstappen-fan voor de televisie je favoriete Formule 1-coureur aanmoedigen in het officiële Red Bull-shirt.

Deze shirts hebben de opdruk van het team evenals sponsorlogo's op de originele plekken zitten. Hierbij zijn de klassieke rode stieren die de shirts van Red Bull typeren uiteraard inbegrepen. De shirts zijn gemaakt van 100 procent polyester en je zal ongetwijfeld de show stelen met dit hippe shirt.

Verstappen draagt Red Bull Racing-kleding

Als Verstappen na afloop van de race voor de camera's verschijnt, dan doet hij dit altijd in Red Bull Racing-kleding. Wanneer je dit shirt koopt voor je vriend, vriendin, zoon of dochter kan je ze dus écht het gevoel geven dat ze zelf in de RB16 zitten! (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Bekijk op de website van Fuel for Fans of ze de te gekke Formule 1-shirtjes nog hebben in jouw maat!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws