Advertorial - Comfortabel achter je computer met de Red Bull Racing-fleecejas Algemeen

Advertorial - Comfortabel achter je computer met de Red Bull Racing-fleecejas

Door Joshua Jacobs 06 april 2020 | 17:01


Dit is een gesponsord artikel. Ondanks dat de eerste Formule 1-races van het seizoen afgelast zijn, zit het er dik in dat er dit jaar nog geracet gaat worden. Maar als ècht gaan naar de wedstrijden even niet op je lijstje staat, kan dat natuurlijk ook vanaf de bank. Nog nooit zat je er zo comfortabel bij!

Bij Fuel For Fans hebben wij voor jou een heuse, heerlijk zachte fleece-jas van Red Bull. Dit is het categorie jack waarmee Christian Horner zichzelf warmhoudt op de pitmuur, en in het tumult stiekem dagdroomt van zijn vrouw en kinderen ver weg thuis. Deze softshell jack is gemaakt van een stof die ademt, maar ook water afstoot. Dat vinden wij allebei erg belangrijk voor jou in ons vochtige kikkerlandje.

Met de typische donkerblauwe Red Bull Racing-kleur en twee subtiele opdrukken steel je ook nog eens de blikken van iedereen naast je op de bank. In quarantaine zitten, was nog nooit zo comfortabel. Je zou er bijna spontaan nog een keer het tweede Drive To Survive-seizoen van gaan terugkijken. Nu zelfs met vijftig procent korting: een zachte jas voor een nog zachter prijsje.

Bekijk snel op de website van Fuel for Fans wat jouw maat is!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws