Advertorial - Moedig Verstappen aan in stijl! Algemeen

Advertorial - Moedig Verstappen aan in stijl!

Door Joshua Jacobs 25 mei 2020 | 09:40


Dit is een gesponsord artikel. Ondanks dat de Grand Prix van Oostenrijk nog niet honderd procent zeker doorgaat, doet dat niets af aan jouw smaak. Je vrienden en familie mogen weten dat jij de snelste Nederlander aller tijden steunt in stijl! Fuel for Fans komt met een kleurrijk aanbod voor de echte Max Verstappen-fans.

Bij Fuel For Fans kan jij met minimaal veertig procent korting de Red Bull Racing-polo kopen waarmee Verstappen en Albon vaak voor het oog van de camera's te zien zijn. Deze donkerblauwe polyester-kleding is voorzien van het officiële teamlogo, en natuurlijk mag ook Gives you Wings niet ontbreken. Je krijgt er spontaan zo veel energie van dat drankjes compleet overbodig zijn.

De bovenkleding is er ook in het wit met een honkbalkraag. Deze blanke versie is bijna volledig vervaardigd uit katoen, waardoor je met spannende races er een stuk koeler onder kan blijven dan je vrienden. Het ontwerp bevat dezelfde logo's, maar door de witte kleur oogt het geheel een stuk rustiger.

Voor deze collectie neem je je pet af

Een polo is natuurlijk niet compleet zonder een hoofddeksel. Voor de kleintjes die net zo'n grote fan zijn als jij, hebben we daarom de Klassieke Kidscap met een gebogen klep en verstelbare band. Daarmee zien ze er net zo jong en fris uit als Verstappen na zijn race. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Check snel je size bij Fuel for Fans, voor de donkerblauwe polo, de witte variant en de Kidscap!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws