Bekijk de Spaanse Grand Prix live bij Ziggo Sport! Algemeen

Bekijk de Spaanse Grand Prix live bij Ziggo Sport!

Door Niels Opdam 15 augustus 2020 | 12:17


Aanstaande zondag is het alweer tijd voor Grand Prix nummer zes van het jaar. Ook deze race wordt weer uitgezonden op Ziggo Sport. Heb jij geen Ziggo, maar wil je de race op het Circuit de Barcelona-Catalunya toch zien? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en zie alle races voortaan op het veertiende kanaal van Ziggo!

In Groot Brittannië gaat Max Verstappen voor de tweede overwinning van dit jaar. Bij Ziggo Sport wordt er weer druk geanalyseerd. Zaterdag kun je vanaf 11.55 uur inschakelen voor de laatste vrije training. Terwijl de kwalificatie om 14.15 uur van start gaat. Uiteraard zijn Rob Kamphues en Robert Doornbos weer van de partij!

Zondag is het tijd voor de race. De analisten starten om 14.00 uur met de voorbeschouwing op de Grand Prix van Spanje, die zelf om 15.10 uur start. Heb jij geen abonnement bij Ziggo, maar wil je alles toch volgen? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en mis niks van de Formule 1

Naast het zien van de verschillende races in de Formule 1, zit er nog veel meer in het pakket. Zo beleef je de digitale televisie van Ziggo op de beste manier en kun je meer dan tachtig zenders bekijken. Ook heb je overal in huis gegarandeerd perfecte wifi!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws