Like ons!

Je auto verkopen als een winnaar - wijkopenautos.nl

Veel mensen weten niet waarop ze moeten letten bij de verkoop van hun auto, daardoor kan het een slopend proces worden. Bij wijkopenautos.nl nemen we die zorgen graag weg door mensen zicht te geven op verschillende verkoopopties, zodat zij hun auto op een veilige en snelle manier kunnen verkopen.

De verkoopopties zijn eindeloos - wat past bij jou?

Door gebrek aan kennis en tijd, kan een verkoopproces veel stress opleveren. Vaak vergist men zich in hoeveel tijd er gestoken moet worden in de succesvolle verkoop van een wagen. Bij een particuliere verkoop komt meer kijken dan je in eerste instantie denkt: Regel maar eens een pakkende advertentie, opvallende foto’s en vecht je maar door alle onderhandelingen en proefritten heen. Slopend.. als je na alle inspanning niet de prijs krijgt die je had gehoopt.

Minder tijd kost de verkoop aan een dealer. Nadelen: Niet elke dealer zit te wachten op elk model en biedt daardoor niet wat jouw wagen écht waard is. Bij inruil krijg je extra korting, denk jij nu. Maar naast het inruilbedrag zal de dealer minder geneigd zijn korting te geven op het nieuwe exemplaar. Schaf jouw nieuwe wagen zo voordelig mogelijk aan en verkoop eerst je oude auto.

Daarnaast zijn er nog een tal van andere opties voor de verkoop van jouw wagen. Zo kun je hem verkopen op een veiling, voor export of kun je hem naar de sloop brengen als hij niet meer rijdt. Allemaal opties die weinig tijd kosten, maar ook weinig opleveren.

Voor verkoop komt taxatie bij wijkopenautos.nl

De verkoop van jouw wagen begint bij kennis over de werkelijke waarde. Als je weet wat de waarde is, kom je gemakkelijker tot een eerlijke verkoopprijs en heb je een sterkere onderhandelingspositie. Tegen die autodealer die te weinig biedt kun je volmondig ‘Nee’ zeggen als hij ver onder de werkelijke waarde zit.

‘Wat we allemaal willen is een eerlijke prijs en zo min mogelijk moeite doen’

Daarom raden wij aan eerst een afspraak te maken bij wijkopenautos.nl. Vaak kun je al binnen 24 uur terecht voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Na deze taxatie weet jij wat jouw wagen waard is en vertellen wij jou de mogelijke verkoopopties.

Naar boven