‘Kvyat heeft afscheid genomen bij Ferrari en is onderweg naar Toro Rosso’ Formule 1

‘Kvyat heeft afscheid genomen bij Ferrari en is onderweg naar Toro Rosso’

Door Wouter Leendertsen 14 september 2018 | 11:39


De geruchten dat Daniil Kvyat terug zou gaan naar Toro Rosso worden steeds sterker. Inmiddels zou de Rus al afscheid hebben genomen bij Ferrari en zou niets meer een terugkeer naar Red Bull’s B-team in de weg staan.

De door de FIA geaccrediteerde journalist Juanjo Sáez weet via Twitter te melden dat Kvyat in de Ferrari-fabriek al zijn vertrek heeft aangekondigd. ‘De Rus heeft medegedeeld dat hij de intentie heeft om Maranello te verlaten’, schrijft Sáez. ‘Zijn bestemming? Toro Rosso. De torpedo is terug.’

Oogappeltje

Daniil Kvyat was een tijd het oogappeltje van Helmut Marko en Red Bull maar nadat hij promotie maakte van Toro Rosso naar Red Bull, verbleekten de prestaties. Toen hij na de Grand Prix van Rusland in 2016 twee keer in twee ronden in de fout ging, werd hij teruggezet naar dat team en vervangen door Max Verstappen. Daarna moest hij helemaal vertrekken bij Red Bull en ging hij aan de slag als simulator-coureur bij Ferrari. (Foto: Red Bull Content Pool)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

HAMALO
14 Sep 2018 om 14:43

Is toch verschrikkelijk dat coureurs als Ocon noet eens plek kan bemachtigen en halen ze Kvyat, alhoewel hij het wel verdient na hoe hij behandelt was. Hij verdient het wel, maar wel erg jammer voor Ocon.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws