Like ons!
Ricciardo houdt niet van supermarkten: ‘Je gaat erheen zodat je weer naar buiten kan’

Formule 1

Ricciardo houdt niet van supermarkten: ‘Je gaat erheen zodat je weer naar buiten kan’

Daniel Ricciardo was donderdag te gast bij Eagles BACKchat, de podcast van de American footballclub West Coast Eagles in zijn thuisland Australië. De Red Bull-coureur moest vragen over onder andere supermarkten en de mountainbikesport beantwoorden.

Uit het antwoord van de teamgenoot van Max Verstappen bleek dat hij niet zo’n fan is van het doen van de dagelijkse boodschappen. ‘Ik heb nog nooit gehad dat ik een winkel binnenkwam en dat niemand mijn handtekening wou. Wás dat maar zo’, grapt de Australiër. ‘Als je naar de supermarkt gaat, ga je erheen zodat je weer naar buiten kan. Je gaat er niet heen voor je plezier.’

'Tijdens het mountainbiken kun je je hoofd leegmaken'

Waar winkelen dus niet zijn hobby is, is een andere bezigheid dat wel. Ricciardo gaf te kennen graag op de fiets te stappen in zijn vrije tijd. ‘Ik hou van mountainbiken. Het is goed voor je conditie en je gaat de natuur in. Je ontdekt een hoop, het zijn mooie ervaringen. En je kunt je hoofd leegmaken dus ik zou mensen zeker adviseren om eens te gaan mountainbiken.’ (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven