Like ons!
Abiteboul kreeg nieuws van Ricciardo per SMS: 'Realiseer het me nog niet helemaal'

Formule 1

Abiteboul kreeg nieuws van Ricciardo per SMS: 'Realiseer het me nog niet helemaal'

Cyril Abiteboul kan nog niet helemaal geloven wat voor coup hij heeft gepleegd door in de zomerstop Daniel Ricciardo aan te trekken. De Fransman weet nog goed hoe het gegaan is. Ricciardo stuurde hem een SMS met de definitieve beslissing.

'We hebben lange gesprekken gevoerd met Daniel, maar uiteindelijk kreeg ik het nieuws per SMS. Daniel had toen een lange vlucht naar de Los Angeles, of was het Las Vegas?', vraagt Abiteboul zich hard op af. 'Hij had in ieder geval genoeg tijd om na te denken en een besluit te nemen.'

Ricciardo was na de Grand Prix van Hongarije naar de Verenigde Staten gevlogen voor een demo van Red Bull in de woestijn van Nevada, bij Las Vegas. Ook hield hij een demo op de bekende brug van San Francisco. Toen wist Ricciardo al dat hij een Renault-coureur zou worden.

Transfer Ricciardo groot nieuws voor F1

Door het tijdsverschil werd Abiteboul erg vrolijk wakker. 'Ik kreeg die SMS 's ochtends, denk om zeven uur toen ik opstond', gaat de sportief directeur verder. De Fransman besefte toen dat het groot nieuws had met grote gevolgen. 'Ik ging zitten met een koffie en wist dat het een grote deal zou zijn voor de F1 met gevolgen voor anderen. Ik was heel erg blij en realiseer het me eigenlijk nog niet', aldus de chef tegenover Motorsport-total.com.  (foto: Red Bull Content Pool)

1 reacties

  1. bullfrog

    bullfrog

    11 Oct 2018 om 14:54

    Ricciardo is niet veel beter dan Hulkenberg , en je ziet het aan MCL Alonso doet ook niks met een shit chassis, volgend jaar de zwakste motor en een middelmatig chassis , arrogante flapdrol als team baas , chauvinistische Franse mentaliteit en een klanten team waar je ook geen top data van mag verwachten en maar juigen en het beste klanten team dat je ooit hebt gehad lekker afzeiken , ik ben benieuwd met wat voor praatjes Renault volgend jaar komt

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven