Like ons!
Saward: Meeting zonder FIA en F1-directie geen succes: 'Een Toto-fest'

Formule 1

Saward: Meeting zonder FIA en F1-directie geen succes: 'Een Toto-fest'

Afgelopen weekend waren er twee meetings voor de F1-teambazen: Eentje met de F1-directie en eentje zonder. De tweede werd op zondagochtend gehouden, de eerste eerder in het weekend. Volgens Joe Saward, schrijver voor Motorsportweek.com, was de meeting zonder F1-leiding geen succes.

Saward sprak een paar aanwezigen van deze Strategy Group-meeting. Iemand beschreef het 'als een Toto-fest', verwijzend naar Mercedes-teambaas Toto Wolff, die kennelijk zijn mond niet kon houden. 'Er is veel gezegd, maar weinig geconcludeerd', aldus Saward over de meeting.

Wolff was overigens niet bij de tweede meeting, georganiseerd door Chase Carey, aanwezig. De Oostenrijker koos er zondagochtend voor om bij de strategy briefing van zijn team te zijn. 

FIA World Council

Deze week vindt er weer een belangrijke meeting plaats in de F1-wereld. De FIA World Council komt bijeen in Parijs en men zal onder andere gaan praten over de optie om in 2019 met en Q4 te gaan rijden in de kwalificatie. Een groot punt is wat er dan met de banden gaat gebeuren, want er zullen dan wel meer bandensetjes beschikbaar moeten zijn voor een weekend. (foto: Mercedes AMG F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven