Like ons!
'Williams gaat waarschijnlijk voor line-up Russell-Kubica in 2019'

Formule 1

'Williams gaat waarschijnlijk voor line-up Russell-Kubica in 2019'

Bij Williams is nog geen één coureur zeker voor het seizoen 2019. Joe Saward vermoedt dat George Russell en Robert Kubica de beste papieren hebben voor volgend jaar. Dat schrijft Saward in zijn blog voor Motorsportweek.com over wat hij heeft opgevangen bij de Grand Prix van Japan.

Kubica zou tien miljoen dollar aan sponsorgeld mee nemen voor een stoeltje. Daarnaast is er geld nodig van Mercedes (voor het stoeltje van Russell die een meerjarig contract kan tekenen) en zou Lance Stroll zijn contract nog moeten afkopen om te vertrekken naar het team van zijn vader.

Russen uit zicht

Sergej Sirotkin raakt waarschijnlijk zijn stoeltje kwijt, omdat zijn sponsor SMP-bank last heeft van de Europese sancties die tegen Russische bedrijven zijn uitgevaardigd. Artem Markelov kan een overgang op zijn buik schrijven nu zijn vader is gearresteerd.

Rijders Force India

De verwachting is dat Racing Point Force India in Mexico bekend gaat maken dat Sergio Perez blijft en dat Lance Stroll de tweede coureur is bij het Indiase team. Volgens Saward zal op 1 december duidelijk zijn onder welke naam Force India in 2019 gaat rijden, omdat dan een entree lijst van de FIA moet worden vrijgegeven. (foto: Mercedes AMG F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven