Like ons!
Ondertussen in de F1 | Russell maakt kennis met Frank Williams

Formule 1

Ondertussen in de F1 | Russell maakt kennis met Frank Williams

Tussen al het belangrijke nieuws, en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media, kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Russell maakt kennis met Frank Williams

Nu George Russell een contract heeft getekend bij het Formule 1-team van Williams, kan het hem natuurlijk niet ontgaan om de grote baas en oprichter van het team, sir Frank Williams, te ontmoeten. Het team deelt hiervan een foto op zijn Instagram-account.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meeting the boss! . . #WelcomeGR63 #F1 #Formula1 #Announcement #GeorgeRussell #2019 #WeAreRacing

A post shared by Williams Martini Racing (@williamsracing) on

 

Verstappen feliciteert Russell met contract Williams

George Russell zal vanaf 2019 in de Formule 1 rijden, voor het team van Williams. Max Verstappen besloot een foto uit de oude doos te trekken en op Instagram te delen om Russell te feliciteren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations on your Formula 1-drive at Williams next year @georgerussell63 ????

A post shared by Verstappen.nl (@verstappennl) on

 

Verstappen rijdt in Red Bull door VS

Max Verstappen heeft een hele roadtrip door de Verenigde Staten gemaakt. In de volgende toevoeging aan de collectie hilarische Red Bull-filmpjes rijdt Verstappen het hele land door, beginnend in de Rocky Mountains en eindigend in Miami. Hij rijdt door de bergen, crost over het strand rond en gaat een race aan met een speedboot.

 

Verstappen maakt vroege pitstop richting Amerika

In de race maken teams weleens een vroege pitstop, maar Red Bull roept haar coureur wel heel snel naar de box. Het team haalt Max Verstappen anderhalve week voor aanvang van de Grand Prix van Amerika al naar binnen. Eén ding is zeker: dit is een hele interessante racestrategie. (Foto: Mercedes AMG F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven