Like ons!
Wolff ziet Leclerc als gevaar voor Mercedes: ‘Hij is een superster’

Formule 1

Wolff ziet Leclerc als gevaar voor Mercedes: ‘Hij is een superster’

Volgend jaar zal Charles Leclerc Ferrari-coureur zijn en dat is reden voor Mercedes-teambaas Toto Wolff om zich schrap te zetten. De Oostenrijker denkt dat de Monegask het zijn coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas behoorlijk lastig kan maken.

‘Ik zie Charles als een superster’, bewierookt Wolff het talent in gesprek met Motorsport-Total. ‘Ook buiten de auto is hij echt een leuke kerel en goede mensen doen goede dingen’, zegt hij over de coureur die dit jaar nog bij Sauber is gestald.

'Charles bij Ferrari is super voor de sport'

Sommige mensen achten de 20-jarige coureur nog niet goed genoeg voor een stoeltje bij een topteam, maar Wolff denkt dat de keuze voor Leclerc de juiste is. ‘Dat Ferrari in de toekomst Charles in de gelederen heeft, is natuurlijk super voor de sport.’ (Foto: Mercedes AMG F1)

3 reacties

3 reacties

 1. HAMALO

  HAMALO

  12 Oct 2018 om 18:49

  Le Clerc gaat als een raket, beter dan Vercrashen. Één echte racer die in de zwakste auto dingen laat zien wat ongelofelijk is. Hij racet met zijn verstand en meedogenloos.
 2. TotoMax

  TotoMax

  12 Oct 2018 om 10:25

  Voor de sport is het goed, maar ik denk dat Toto meer voor zekerheid kiest en Lewis in de gelederen heeft. Dus wat betreft doelstellingen (WK rijder/constructeur) dat hij de juiste route kiest, maar deze is wel minder interessant voor de fan.
 3. Epol611

  Epol611

  11 Oct 2018 om 21:50

  Toto. Vraagje hoe zat het nou ook alweer met Ocon ?

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven