Like ons!
Lammers twijfelt aan Gasly: 'Hij lijkt een stukje charisma te missen'

Formule 1

Lammers twijfelt aan Gasly: 'Hij lijkt een stukje charisma te missen'

Jan Lammers gelooft niet dat Pierre Gasly het Max Verstappen moeilijk gaat maken komend seizoen bij Red Bull Racing. De Fransman wordt voor het eerst ploeggenoot van Verstappen en rijdt ook voor het eerst in zijn carrière voor een groot team. 

'In alle klassen voor de Formule 1 liet Pierre zien wat hij kan, maar ik betwijfel of hij aan het hoge verwachtingspatroon van Red Bull Racing kan voldoen. Hij lijkt een stukje charisma te missen ten opzichte van andere coureurs. Wat overigens wel in zijn voordeel spreekt, is dat hij eigenlijk niets te verliezen heeft. Dat kan het beste in mensen naar boven halen', citeert Racingnews365.nl de Formule 1-analist.

Gasly vs Hartley

Afgelopen seizoen deed Gasly het beter dan teamgenoot Brendon Hartley, zo blijkt ook uit de statistieken van Racing Statistics. Gasly had een gemiddelde gridpositie van 13,43 tegen 14,67 voor Hartley. Gasly behaalde 29 punten, terwijl de afgezwaaide Hartley het met vier moest doen. 

Toch vindt Lammers het verschil niet eens zo groot tussen de beide coureurs. 'Met name in de laatste paar races was Hartley zeker niet langzamer dan Gasly, dus in dat opzicht heeft de Nieuw-Zeelander mij meer verrast dan de Fransman', aldus de oud Formule 1-coureur. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven