Update | Sky Sports zendt F1-testdagen live uit vanaf twee uur Formule 1

Update | Sky Sports zendt F1-testdagen live uit vanaf twee uur

Door Sjoerd Valkering 21 januari 2019 | 14:17


AutoBild meldt vrijdag dat de wintertest in Barcelona live te volgen zullen zijn via F1TV. Het is voor het eerst dat de wintertests live worden uitgezonden. Verbazingwekkend is het niet, want nieuwbakken F1-eigenaar Liberty Media is meer bezig met de promotie van de sport dan toen Bernie Ecclestone aan het roer stond.

Volgens de Duitse site is het alleen nog onbekend hoeveel geld het gaat kosten, oftewel of het via het basispakket van 2,99 euro per maand wordt uitgezonden of het PRO-pakket van 10,99 euro per maand.

Daarnaast is het nog maar de vraag of het in Nederland zichtbaar zal zijn. In 2018 was de F1 ook zichtbaar via F1TV, maar niet in Nederland. De sport heeft ervoor gekozen om in het begin alleen in een beperkt aantal landen uit te zenden.

Data wintertests Barcelona 2019

De wintertests worden gehouden van 18 tot en met 21 februari en van 26 februari tot en met 1 maart. Dat is een week eerder dan normaal, omdat het seizoen ook een week eerder begint dan voorgaande seizoenen in Australië, op 17 maart 2019. Bekijk hier de complete F1-kalender van 2019.

Update 14.14 uur - Sky Sports zendt testdagen live uit

Sky Sports heeft bekend gemaakt dat ze de testdagen live zullen uitzenden. De uitzending begint om 14.00 uur Nederlandse tijd en de uitzending zal duren tot 18.00 uur.

Daarna komt er nog een uur uitzending met 'Welcome to F1 2019' met analyses en reacties op wat eerder is uitgezonden. Overdag zullen er livebeelden te zien zijn, maar ook analyses van analisten, reacties van teambazen, rijders etc. Voor de tweede week van de testdagen is nog geen bevestiging vanuit de zender. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws