Like ons!
Horner over Honda-motor: 'Red Bull accepteert boetes voor vooruitgang'

Formule 1

Horner over Honda-motor: 'Red Bull accepteert boetes voor vooruitgang'

Red Bull-teambaas Christian Horner is optimistisch over het nieuwe motorverband met Honda en zou boetes voor vooruitgang van de motor accepteren. 'We zien liever een constante groei, zelfs als dat betekent dat je een of twee straffen moet incasseren', aldus de teambaas van Max Verstappen tegenover Motorsport-Total.com.

Red Bull heeft het verband met Renault na twaalf jaar beëindigd, omdat de vooruitgang bij de Fransen te klein was en herhaaldelijk tot technische problemen leidde. De 45-jarige Brit vergelijkt het met een vliegticket. 'In de afgelopen vijf en vooral de afgelopen drie jaar was het een klantrelatie, waarbij we betaalden voor een eersteklas ticket, maar Economy Class kregen. Dat resulteerde in veel frustratie.'

'Echt technisch partnerschap'

Daarentegen heeft Red Bull met Honda een ‘echt technisch partnerschap, waarbij er aan beide zijden veel meer verantwoordelijkheid is. 'We verwachten niet dat het 100% perfect is, maar we zijn zeer hoopvol dat de prestaties beter zullen zijn dan in de afgelopen paar jaar', aldus een positief ingestelde Horner. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven