Like ons!
Carey over toekomst GP Silverstone: ‘We kijken wat we kunnen doen’

Formule 1

Carey over toekomst GP Silverstone: ‘We kijken wat we kunnen doen’

Formule 1-CEO Chase Carey zegt dat de toekomst van de Britse Grand Prix na 2019 van de uitkomst van de lopende onderhandelingen met Liberty Media en Silverstone afhangt. Na het toekennen van een contractonderbreking door de eigenaren van Silverstone in 2017, zit het Britse circuit in het laatste jaar van zijn deal met Formule 1.

De eigenaren van het circuit in Engeland hopen op een uitbreiding van hun deal met Grand Prix-races, maar alleen als ze gunstige financiële voorwaarden krijgen, een tegemoetkoming dat Liberty Media niet bereid lijkt te geven. 'Silverstone is een waardevolle race' vertelt Carey in een interview aan SkySports. ‘We waarderen wat Silverstone heeft betekend voor de fans. We zijn betrokken met hen om te kijken wat we kunnen betekenen.’

'We zijn betrokken met Silverstone'

Veel wil Carey niet kwijt over de onderhandelingen tussen Liberty Media en het circuit. 'In deze sport lijkt het erop dat alles eerst publiekelijk moet worden vertelt voordat het eerst privé met ons is besproken. Wij proberen dat juist andersom te doen, eerst privé en daarna pas het publiek laten weten wat de uitkomst is.' Het kan dus nog enige tijd duren voordat er meer duidelijkheid is. 'We gaan door met hetgeen waarvan wij denken dat dat het juiste is, maar we zijn betrokken met Silverstone.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven