Like ons!
'Niemand kan voor 2021 tussen Red Bull, Ferrari en Mercedes komen'

Formule 1

'Niemand kan voor 2021 tussen Red Bull, Ferrari en Mercedes komen'

Formule 1-fans hoeven de komende seizoenen geen verandering te verwachten wat betreft de pikorde in de sport, als het aan Romain Grosjean ligt. De coureur van Haas is van mening dat het nog tot 2021 duurt voordat er 'eerlijke regels' zullen gelden in de Formule 1 en er teams buiten de huidige top drie een race kunnen winnen.

'Op dit moment is de sport nog totaal niet waar het moet zijn', klinkt een ontevreden Grosjean, die onder meer wordt geciteerd door F1i.com'De Formule 1 moet andere teams ook de kans geven om een keer een race te winnen. Maar ik denk dat dat niet gaat gebeuren voor 2021. Niemand kan tot die tijd tussen Red Bull, Ferrari en Mercedes komen.'

Grosjean baalt van term 'best of the rest'

'Het mooiste zou zijn als alle teams in staat zijn om een race te winnen. Het is immers heel frustrerend om naar een Grand Prix af te reizen in de wetenschap dat je toch geen kans maakt. Het feit dat er afgelopen jaar wel honderd keer 'best of the rest' gezegd is door coureurs van de middenmoters, zegt wel genoeg over de huidige staat van de sport. Helaas komt daar in de komende jaren geen verandering in. Dat zullen we in Australië weer gaan zien.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven