Like ons!
Update | McLaren weet nog niet of Alonso gaat testen

Formule 1

Update | McLaren weet nog niet of Alonso gaat testen

Het blijft onrustig rondom de persoon van Fernando Alonso in de Formule 1-media. Sky Italia meldt dat de Spanjaard, die onlangs met pensioen is gegaan na een lange Formule 1-carrière, gespot is op het Formule 1-kantoor van McLaren. Daarmee lijken eerdere geruchten over een tijdelijke terugkeer van Alonso alsmaar toe te nemen.

Eerder waren er al geruchten dat Alonso zou gaan testen voor McLaren tijdens de wintertests in Barcelona, maar die kreten lijken nu nog aannemelijker te worden. De officieel afgezwaaide coureur dook zaterdag op bij de fabriek van McLaren en lijkt daarmee nog altijd betrokken te zijn bij het ontwikkelingsproces van de MCL34. 

Sky: Kans dat Alonso voor McLaren in Barcelona rijdt is aanwezig

Volgens Sky is het nog altijd mogelijk dat Alonso in Barcelona plaatsneemt in een McLaren-bolide, om zo als ervaren coureur feedback te geven aan het team uit Woking, dat voor een groot deel uit nieuwe engineers bestaat. (Foto: McLaren F1 Team)

Update - 10:30u (11-2-2019) | McLaren weet nog niet of Alonso gaat testen

Gil de Ferran, sportief directeur van McLaren, zegt dat het team nog niet besloten heeft of het tijdens de testdagen in Barcelona een beroep zal doen op Fernando Alonso. Afgelopen weekend ging het gerucht dat de Spanjaard voor het Britse team zou gaan testen voorafgaande aan het seizoen.

'We weten het nog niet. We zullen zien', heeft de Braziliaan laten weten aan AS. 'Ik heb altijd gezegd dat Alonso voor mij één van de beste rijders uit de historie is en zijn overwinning in Daytona heeft dat weer bevestigd. Hij is een ongelooflijke rijder.' 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven