Like ons!
Horner ziet Formule 1 evolueren: 'Nieuw talent verandert de sport'

Formule 1

Horner ziet Formule 1 evolueren: 'Nieuw talent verandert de sport'

Christian Horner is van mening dat de Formule 1 dankzij talenten als Charles Leclerc en Max Verstappen verandert. Vooral Leclerc zal bij Ferrari de druk gaan opvoeren en volgens de teambaas van Red Bull Racing is dat een goede zaak. 

Tegenover Motorsport.com is Horner erg te spreken over Leclerc, die in 2019 zijn gedroomde positie mag innemen bij Ferrari. 'Charles laat indrukwekkende dingen zien, het is een groot talent. Talenten zoals hij zijn erg goed voor de sport. In zijn geval komt hij namelijk in een team met een doorgewinterde coureur, Sebastian (Vettel, red.). Hij is 31 en zal door het talent van Charles worden uitgedaagd. Dat gaat mooie dingen opleveren.'

Horner ziet Leclerc als grotere uitdager dan Raikkonen

In Leclerc ziet Horner een groot talent en vooral iemand die meer tegenstand kan bieden dan dat Kimi Raikkonen de afgelopen jaren deed. 'Seb hield Kimi vrij gemakkelijk onder de duim. Vettel zal nu het onderste uit de kan moeten halen om ook naast Charles zijn hoofd boven water te houden. Dat zorgt ervoor dat beide heren naar een hoger niveau zullen stijgen. Op die manier verandert de Formule 1 door de komst van jonge talenten. Dat is erg belangrijk voor het voortbestaan van de sport.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven