Like ons!
Voetbal, de andere passie in het leven van Sebastian Vettel

Formule 1

Voetbal, de andere passie in het leven van Sebastian Vettel

Het is wellicht niet heel erg bekend, maar Sebastian Vettel is een grote fan van de voetbalsport en de Duitser mist bijna geen enkele wedstrijd van zijn favoriete team. Het is dan ook zeker niet alleen Formule 1 wat de klok slaat in het leven van de viervoudig wereldkampioen.

Vettel, die natuurlijk constant onderweg is met zijn team Ferrari, probeert niettemin om geen enkele wedstrijd te missen van zijn favoriete team, Eintracht Frankfurt, dat in de Duitse Bundesliga speelt. Hij probeert de resultaten van Frankfurt gedurende het jaar te volgen op zijn mobiel.

'Wanneer het mogelijk is dan kijk ik de wedstrijden, voornamelijk op mijn computer of mijn mobiel en anders kijk ik naar de tussenstanden', laat Vettel weten tegenover F1Only. De Duitser geeft toe dat hij vaker voetbal zou willen spelen in de paddock.

Vettel heeft gebrek aan talent voor voetbal

'Helaas zijn de mogelijkheden zeldzaam. Soms zijn er liefdadigheidsevenementen waarop ik kan spelen en op andere momenten probeer ik het thuis te spelen met mijn vrienden. Ik mis geen mogelijkheid, maar ik heb gewoon gebrek aan talent', aldus Vettel. (Foto: Ferrari F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven