Like ons!
Chase Carey zou een terugkeer van de Schumacher-naam in de Formule 1 geweldig vinden

Formule 1

Chase Carey zou een terugkeer van de Schumacher-naam in de Formule 1 geweldig vinden

De terugkeer van de Schumacher-naam in de Formule 1 zou geweldig zijn voor de sport. Dat zegt Chase Carey, de baas van de koningsklasse van de autosport. Sinds 2013 rijdt er al geen Schumacher meer in de Formule 1, nadat zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher zijn helm aan de wilgen hing. 

Zijn zoon Mick won in 2018 het Europees Formule 3-kampioenschap en gaat komend seizoen voor het team van Prema rijden in de Formule 2. Recent werd nog bekend dat Schumacher was toegetreden tot de Ferrari Driver Academy en Carey hoopt dat de jonge Duitser snel in de Formule 1 te zien zal zijn.

Liberty Media wil een duidelijke ladder naar de Formule 1

'Het is geweldig om zijn zoon in de Formule 2 te hebben en we wensen hem echt het beste. We kunnen niet voorspellen hoe hij het gaat blijven, maar ik denk dat het geweldig is. We hebben geprobeerd om ervoor te zorgen dat er vanuit de Formule 3 en Formule 2 een duidelijkere ladder zou ontstaan richting de Formule 1 en dit soort verhalen zijn dan ook een onderdeel van het grotere verhaal.'

'De Formule 1 zal altijd de koningsklasse van de autosport zijn, maar we houden ervan wanneer de sterren van morgen wat meer aandacht krijgen. Mick is een geweldig verhaal en we zijn er ongelooflijk enthousiast over dat hij komend seizoen in de Formule 2 rijdt', aldus Carey tegenover Sky Sports.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven