Like ons!
Toro Rosso heeft gloednieuwe STR14 gepresenteerd

Formule 1

Toro Rosso heeft gloednieuwe STR14 gepresenteerd

Toro Rosso heeft op maandag om 14.30 uur de nieuwe STR14 gepresenteerd. De strakke bolide heeft dezelfde vertrouwde kleuren als altijd. Klik hier om een foto te zien van de auto vanuit alle hoeken, via deze Tweet en gedetailleerdere details hier. 

De STR14 is gepresenteerd via YouTube. Klik hier om de beelden te bekijken. Vooral het bargeboard-gedeelte is dit jaar heel anders bij het Italiaanse team en dat is in lijn met de grote aerodynamische restricties van dit jaar. 

Reacties teambaas Tost

'Het doel is om altijd te verbeteren, zodat we op het hoogst mogelijke niveau kunnen acteren. Deze winter hebben we er hard aan gewerkt om een aantal organisatorische veranderingen toe te passen en dat helpt ons hopelijk om problemen uit het verleden op te lossen', zegt Tost. 'Aandacht voor detail maakt het verschil en dit wordt vertaald naar de prestaties.'

'We zullen dezelfde specificatie motor gaan gebruiken als Red Bull. We hebben erg goede technische mensen en onze ervaringen van vorig jaar zullen ons in een voordeligere positie brengen om ons te ontwikkelen gedurende het seizoen', aldus Tost.

RB14

Toro Rosso krijgt dezelfde onderdelen van Honda als die Red Bull zal ontvangen voor de delen die met de motor te maken hebben. Verder heeft Toro Rosso veel onderdelen gekregen van de RB14, de auto van Red Bull Racing van afgelopen seizoen, zo bevestigt teambaas Tost. 

Het zusterteam van Red Bull Racing heeft de fire-up van de motor van de STR14 al gedaan. Dat is interessant, want er zit een Honda-motor in en die maakt hetzelfde geluid als de Red Bull dit seizoen. Klik hier voor de fire-up.

Toro Rosso wordt vandaag vergezeld door het team van Williams

Het team van Toro Rosso is niet het enige team dat vandaag haar auto zal presenteren, aangezien ook Williams vandaag haar presentatie gepland heeft staan. De Britten zullen anderhalf uur later, om 16.00 uur, de doeken van hun auto af gaan trekken. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven