Like ons!
Tost: 'Samenwerking Red Bull en ontwikkeling Honda versterken onze positie'

Formule 1

Tost: 'Samenwerking Red Bull en ontwikkeling Honda versterken onze positie'

Franz Tost, de teambaas van Toro Rosso, heeft hoge verwachtingen voor het aankomend seizoen. Tost denkt dat de samenwerking tussen Red Bull en Toro Rosso, evenals de ontwikkelingen van de Honda-motor, Toro Rosso een sterke positie zullen gaan leveren.

'De onderdelen van de krachtbron zullen hetzelfde zijn als die van Red Bull Racing. De rest van de technologie die wij van Red Bull krijgen zal van vorig jaar zijn, wij kunnen als kleiner team simpelweg het snelle productieproces en de ontwikkelingen, financieel niet volgen', meldt de Oostenrijker volgens de officiële Formula 1 website.

Tost verwacht significante verbeteringen

'We hebben technisch sterke mensen en de samenwerking tussen Honda en Red Bull zal ons de kans geven om ons volgend jaar gedurende het seizoen snel te verbeteren. Deze samenwerking, de indrukwekkende ontwikkeling van de Honda-motor en goede coureurs geeft mij vertrouwen in volgend seizoen. We kunnen ons in een sterke positie in het middenveld worstelen volgend jaar', concludeerde de 63-jarige teambaas. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven