Like ons!
Horner over taakstraf Verstappen: 'Kijkje achter de schermen is goed voor hem'

Formule 1

Horner over taakstraf Verstappen: 'Kijkje achter de schermen is goed voor hem'

Max Verstappen heeft zijn lesje geleerd. De Nederlander kreeg twee dagen taakstraf opgelegd door de FIA vanwege de duw die hij uitdeelde aan Esteban Ocon. Christian Horner denkt zelfs dat Verstappen er nog wat positiefs aan overgehouden heeft.

De 21-jarige coureur uit Hasselt gaf zelf al aan dat hij de ervaring leerzaam vond en dat hij meer begrip gekregen heeft voor de taak van de stewards om tot een eerlijke beslissing te komen. Ook zijn teambaas denkt dat hij er iets van opgestoken heeft: 'Ik denk dat een kijkje achter de schermen goed voor hem geweest is', meldde de Brit.

Horner wil dat Verstappen zijn korte lontje houdt

De 45-jarige teambaas wil echter niet dat Verstappen zijn driftige buien verliest: 'Dat is wat hem onderscheidt, zonder zou hij niet meer dezelfde interesse opwekken en geen krantenkoppen meer halen. Zijn vastberadenheid en gebrek aan angst kenmerken hem op het circuit', aldus Horner volgens Motorsport-Total.

'Als wij hem dit jaar een krachtige bolide geven, dan weet hij wat we van hem verwachten en wat hem te doen staat', concludeerde de Red Bull-teambaas, die nog maar eens suggereert dat hij een wereldkampioen in de Nederlander ziet. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven