Like ons!
Albon: 'Door doelen te stellen zet je jezelf alleen maar onnodig onder druk'

Formule 1

Albon: 'Door doelen te stellen zet je jezelf alleen maar onnodig onder druk'

Alexander Albon zal aankomend seizoen te vinden zijn naast Daniil Kvyat bij Toro Rosso. De Thai wist niet verder te komen dan een derde positie in de Formule 2 vorig jaar, maar de Italiaanse renstal was overtuigd. In een interview licht de Red Bull-junior het tipje van de sluier over zijn debuutseizoen.

'Het gaat een steile ontwikkelingscurve worden voor me, alleen in Barcelona kan ik vier dagen testen voor de start van het seizoen dus ik wil zorgen dat ik zo snel mogelijk op snelheid kom. Verder probeer ik niet al te veel druk op mezelf te zetten voor het aankomend seizoen en vanaf moment één alles te geven', meldde de 22-jarige coureur.

Albon leeft van race tot race

Op de vraag wat voor doelstelling hij zet voor zichzelf voor het aankomende seizoen reageert de toekomstig Formule 1-coureur kalm: 'In het verleden heb ik geracet zonder doelen voor mezelf te stellen. Elk jaar beleefde ik van race tot race, per sessie. Of het nou een kwalificatie of een race was, ik accepteerde situaties zoals ze kwamen. Door doelen te stellen zet je jezelf alleen maar onnodig onder druk', concludeerde Albon via Scuderia Toro Rosso. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven