Like ons!
Ricciardo loopt rond bij Renault: ‘Ze hebben hier alles wat Red Bull ook heeft’

Formule 1

Ricciardo loopt rond bij Renault: ‘Ze hebben hier alles wat Red Bull ook heeft’

De fabriek van Renault F1 mist geen middelen of faciliteiten die concurrent Red Bull Racing wel tot hun beschikking heeft. Dat is de conclusie van hun nieuwe aanwinst Daniel Ricciardo, die na vijf jaar in dienst van de Oostenrijkse renstal de overstap heeft gemaakt naar de Franse equipe.

Tijdens de perspresentatie van de nieuwe Renault-bolide voor aankomend seizoen liet Ricciardo weten bij zijn bezoek aan de fabriek in Enstone genoeg ingrediënten te hebben gezien voor succes. ‘Ik ben in de fabriek nog niets tegengekomen waarvan ik zeg: ‘Red Bull had dat, dat moeten jullie ook hebben.’ Dus er is niets specifieks waarvan ik denk dat we het missen’, wordt de Australiër gequote door Motorsport. ‘Zodra ik in de wagen zit weet ik beter wat de wagen nodig heeft, maar ik zie enkel goede dingen hier.’

'Er zijn hier veel mensen die geen pauze namen'

‘Ik was hier in december en toen was er veel lawaai en werk gaande, en dat alles is nu afgerond en klaar voor gebruik. Ze hebben tijdens de winter zo hard gewerkt en dat is één van de positieve zaken die ik heb gemerkt; de werkethiek. Ik ben het helemaal eens met het idee dat je aan het eind van het seizoen rust verdiend en een pauze nodig hebt. Maar ik weet dat er hier veel mensen zijn die geen pauze namen en voor mij is dat het bewijs dat ze hongerig zijn, wat enorm positief is.’ (Foto: Renault Sport Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven