Marko waarschuwt Gasly: 'Hij moet ervoor zorgen dat het niet nog eens gebeurt' Formule 1

Marko waarschuwt Gasly: 'Hij moet ervoor zorgen dat het niet nog eens gebeurt'

Door Henk Hooiberg 08 maart 2019 | 13:38


Helmut Marko heeft Pierre Gasly gewaarschuwd dat hij in het vervolg wellicht wat voorzichtiger moet gaan rijden. De Fransman crashte tijdens de testsessies in Barcelona twee keer en de tweede crash zorgde er zelfs voor dat zijn teamgenoot Max Verstappen amper meer kon rijden. 

Gasly is bij het Red Bull Racing de vervanger van Daniel Ricciardo, maar hij had dus ietwat een valse start. 'De tweede crash van Gasly zorgde ervoor dat we geen reserveonderdelen meer hadden en daardoor kon Verstappen maar heel weinig in actie komen op de laatste testdag', zegt Marko tegenover APA news agency.

Gasly zit nog niet op het niveau van Verstappen

Ondanks dat Verstappen een betere indruk heeft gemaakt, volhard Marko er in dat zijn coureurs een gelijke behandeling krijgen. 'Er zal niets gaan veranderen aan onze behandeling, maar we hebben in de tests gezien dat Gasly nog niet op het niveau zit van Verstappen. Maar dat hadden we ook nog niet verwacht.'

Waarschuwing voor Fransman

Niettemin geeft Marko al wel een kleine waarschuwing aan Gasly. 'Afgezien van zijn crash deed hij het perfect, maar de tweede crash heeft ons wel echt pijn gedaan. Hij moet ervoor zorgen dat dat niet nog eens gebeurt.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Heb je de nieuwste kleding van Mercedes al bekeken?


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws