Hamilton binnenkort te zien in de MotoGP? 'Op dit moment staat nog niets vast' Formule 1

Hamilton binnenkort te zien in de MotoGP? 'Op dit moment staat nog niets vast'

Door Rick Pasker 09 maart 2019 | 17:24


Lewis Hamilton en Valentino Rossi, twee grootheden in hun eigen tak van de motorsport. Maar als het aan Monster Energy ligt zou dat zomaar eens een keertje andersom kunnen zijn. Het energiedrankenmerk hoopt namelijk een ruil tussen de twee wereldkampioenen te realiseren.

Het is al zo'n drie jaar aan de gang, maar tot noch toe zonder succes. 'We bekijken al een paar jaar de mogelijkheden voor een mogelijke uitwisseling, maar we hebben het tot nu toe nooit echt kunnen regelen', zo laat een woordvoerder van Yamaha weten aan Motorsport.com. 'We gaan deze keer zien of het gaat gebeuren, maar op dit moment staat nog niets vast.'

Ontbreken van concrete afspraken

Het energiedrankje was al enkele jaren sponsor van beide coureurs, maar sinds dit jaar is het merk ook titelsponsor van het MotoGP-fabrieksteam Yamaha. Daardoor zit er nu iets meer haast achter de organisatie van het evenement, maar er ontbreken nog altijd concrete afspraken tussen beide partijen. De Mercedes-coureur is dit weekend aanwezig bij de eerste MotoGP-race van het seizoen in Qatar. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws