Like ons!
'Max staat er beter voor en Red Bull heeft betere ontwikkeling dan andere teams'

Formule 1

'Max staat er beter voor en Red Bull heeft betere ontwikkeling dan andere teams'

De goede ontwikkeling die Red Bull Racing tijdens het seizoen vaak heeft, kan er wel eens voor zorgen dat de punten die Max Verstappen de afgelopen races bij elkaar gesprokkeld heeft, later in het seizoen nog heel belangrijk kunnen gaan worden. 

Dat is de mening van Formule 1-expert Xavier Maassen. Hij zag Verstappen en Red Bull weer maximaal punten scoren. 'Max en Red Bull hebben maximaal gescoord doordat ze strategisch goed waren. Ze hebben de vierde plek gestolen van Charles Leclerc', laat Maassen weten tegenover 1limburg.com.

Zoals gezegd heeft hij vertrouwen in de rest van het seizoen. 'Red Bull heeft vaak een betere ontwikkeling gaandeweg het seizoen dan andere teams. En Max staat er nu al beter voor dan in het begin van de vorige seizoenen. Maar de andere teams zitten natuurlijk ook niet stil.'

Honda zorgt al voor 0,2 seconde winst voor RB in Azerbeidzjan

Al in Azerbeidzjan, tijdens de volgende race, lijkt Verstappen met Red Bull een nieuwe stap te kunnen zetten. Motorleverancier Honda heeft de Oostenrijkers namelijk een upgrade van de motor beloofd en die zou 0,2 seconde winst per ronde moeten opleveren. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven