Like ons!
Horner: 'Wereldkampioen worden dit jaar is niet ons doel, we willen gat dichten'

Formule 1

Horner: 'Wereldkampioen worden dit jaar is niet ons doel, we willen gat dichten'

Christian Horner heeft de doelstellingen van Red Bull voor dit jaar nog maar eens op een rijtje gezet. De teambaas van Max Verstappen stelt dat het team dit jaar niet voor het kampioenschap gaat, maar juist veel zal doen om het gat met Mercedes en Ferrari te dichten. Zijn Nederlandse coureur kende zijn beste seizoensstart tot nu toe en bezet momenteel met 39 punten de derde plek in de stand om het wereldkampioenschap.

Tegenover Crash.net verduidelijkt de Brit de doelstellingen voor Red Bull dit seizoen. 'Dit jaar willen we het gat met de top twee dichten. Natuurlijk willen we winnen, podiums pakken en punten halen, maar je moet ook kijken naar wat realistisch is. Op dit moment richten we onze pijlen in ieder geval niet op het WK-klassement.'

Horner: 'Overwinning hangt af van chassis'

'Het gaat allemaal om de evolutie van het team en de auto', gaat Horner verder. 'We komen steeds dichterbij, vergeleken met vorig jaar hebben we zeker stappen gezet. In China waren we al één Ferrari de baas. Ik verwacht dat we dit jaar nog wel meer concurrenten te kijk zullen gaan zetten. Of en overwinning erin zit? Dat hangt af hoe goed ons chassis zal gaan ontwikkelen in de loop van het seizoen.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven