Like ons!
Ricciardo 'klaar' met weddenschappen met Marko: 'Wil niet meer met hem gokken'

Formule 1

Ricciardo 'klaar' met weddenschappen met Marko: 'Wil niet meer met hem gokken'

Daniel Ricciardo heeft aan het begin van het seizoen duizend euro van Red Bull-adviseur Helmut Marko gewonnen met een weddenschap, nadat hij zelf eerst duizend euro aan de Oostenrijker moest betalen na een gokje.

Toen vorig jaar in de Formule 1 de stoelendans losbarstte, gokte Ricciardo dat Valtteri Bottas zou vertrekken bij Mercedes, terwijl Marko dacht dat de Fin aan zou blijven bij het Duits Engelse team. Dat laatste gebeurde en dus moest de Australiër betalen. 'Hij won duizend euro', vertelt Ricciardo aan Motorsport.com. De voormalig teamgenoot van Max Verstappen denkt dat Marko over ‘inside information’ beschikte. 'Hij wilde constant meer wedjes leggen, maar zodra hij dat wil, merk je gewoon dat hij het antwoord al weet.'

Ricciardo wil niet meer met Marko gokken

Maar aan het begin van dit seizoen trok Ricciardo aan het langste eind en won hij zijn duizend euro terug. Volgens de Renault-coureur zou Mercedes niet in de top drie staan in de kwalificatie voor de Grand Prix van Australië, terwijl Marko dacht dat dit wel zou gebeuren. 'Ik won het geld terug, dus staan we quitte', aldus Ricciardo. 'Ik wil niet meer met hem gokken. Maar het is prima als onze band zo is, dan is het best leuk.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven