Like ons!
Gasly twijfelt over sterkere Honda-motor: 'Moeten afwachten wat het gaat brengen'

Formule 1

Gasly twijfelt over sterkere Honda-motor: 'Moeten afwachten wat het gaat brengen'

Pierre Gasly geeft aan nog niet te weten hoeveel sterker de Honda-motor wordt van de update die de Japanse fabrikant meeneemt naar Azerbeidzjan. De Red Bull-coureur bevestigt de woorden van teamgenoot Max Verstappen, die al aangaf dat de nieuwe motor vooral betrouwbaarder wordt.

'Honda werkt keihard in Japan en wij in Engeland', zegt Gasly in gesprek met Sky Sports. ‘We zijn er nog niet, maar we zijn enorm aan het pushen.' De update die Honda nu brengt, is volgens hem niet gericht op het verbeteren van de prestaties. 'Het gaat meer om de betrouwbaarheid', zegt de Fransman. 'Wat performance betreft, moeten we afwachten wat het gaat brengen.'

'Mijn rijstijl is behoorlijk agressief voor deze auto'

Komend weekend krijgt de 22-jarige Gasly een nieuwe kans om zichzelf te bewijzen. De teamgenoot van Max Verstappen kent geen beste seizoensstart en bezet slechts de zesde plaats na drie races.

De RB15 is het grote probleem voor Gasly, maar dat probleem wordt volgens hem steeds kleiner. 'Het gevoel wordt steeds beter', zegt hij. 'Mijn rijstijl is behoorlijk agressief voor de auto die we op dit moment hebben. Dat is niet ideaal, dus ik moet dingen veranderen.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven