Szafnauer: 'Stroll is een slimme jongen en hij is daarnaast verdomd snel' Formule 1

Szafnauer: 'Stroll is een slimme jongen en hij is daarnaast verdomd snel'

Door Henk Hooiberg 03 mei 2019 | 08:59


Lance Stroll wordt nogal eens omschreven als een echte 'pay-driver', maar volgens Racing Point-teambaas Otmar Szafnauer klopt deze bewering niet. De Roemeen zegt namelijk dat Stroll 'verdomd snel' is. 

Szafnauer maakt hierbij een vergelijking met Sergio Perez, de teamgenoot van Stroll. 'Op het gebied van snelheid in de race zitten ze heel dicht bij elkaar. Het zit hem vooral nog in de kwalificatie en dat is voor hem een kwestie van wennen aan het team en ervaring', zegt Szafnauer tegenover Grandpx.news.

'Perez is tien jaar ouder dan Stroll'

De teambaas van Racing Point denkt dan ook dat Stroll binnenkort niet meer onder zal doen voor zijn teamgenoot. 'Perez rijdt al zo lang bij ons en hij is ook nog tien jaar ouder dan Lance. Maar ik denk dat Lance zich snel op hetzelfde niveau zal bevinden. Hij is een slimme jongen en hij is verdomd snel.' (Foto: Racing Point F1 Team)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

bullfrog
3 May 2019 om 13:35

het zal me niks verbazen als Lance Stroll straks als kip naar Barcelona komt , alles en iedereen bij Racing Point stopt zijn achterste vol met veren. Natuurlijk is hij snel dat zijn ze allemaal , maar hij is geen kampioens materiaal , al denken pappa Stroll en baby Lance daar anders over . na 4 races staat hij 14e 9 punten minder als Perez die 6e staat. die 14e plaats heeft hij te danken aan het feit dat de concurentie te vaak is uitgevallen met problemen. anders staat hij gewoon 18e net voor de coureurs van Williams.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws