Like ons!
Alle drie de 'Max Verstappen-tribunes' voor Grand Prix Oostenrijk uitverkocht

Formule 1

Alle drie de 'Max Verstappen-tribunes' voor Grand Prix Oostenrijk uitverkocht

Nederlandse fans die afreizen naar de Grand Prix van Oostenrijk kunnen rekenen op een groot feest. Verstappen.nl meldt dat alle drie de Max Verstappen-tribunes zijn uitverkocht. Naar verluidt reizen er 'tienduizenden' fans naar de Red Bull Ring in Spielberg.

In Oostenrijk waren er maar liefst drie tribunes aangewezen waarop de Nederlandse fans zich mochten verzamelen. Op 30 juni zullen er weer veel zeeën van oranjefans te zien zijn op de tribunes, net als in de Amsterdamse Ziggo Dome, waar de race op een groot scherm is te volgen. Dat er zoveel fans op het evenement afkomen is geen verassing. In 2018 boekte Verstappen een mooie zege op het Oostenrijkse asfalt.

Verstappen verheugd met steun

Het feit dat Verstappen kan rekenen op veel steun doet hem goed. 'Het is ongelooflijk dat er zoveel Nederlandse fans naar deze circuits afreizen om mij aan te moedigen', zegt hij op zijn eigen website. 'Dat is echt super om te zien! Helemaal als het zoveel oranje is en nog wel allemaal bijeen op mijn eigen tribune. Ik hoop dit jaar ook weer op die steun te mogen rekenen.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven