Wolff: 'Ik begrijp de frustratie van de fans maar we zijn hier om te presteren' Formule 1

Wolff: 'Ik begrijp de frustratie van de fans maar we zijn hier om te presteren'

Door Roy Bakker 15 mei 2019 | 10:05


Mercedes-teambaas Toto Wolff begrijpt dat de dominantie van Mercedes niet bij alle fans in goede aarde valt. Het is volgens hem echter niet de bedoeling dat ze voor entertainment zorgen. 

Iedere GP dit jaar is tot nu toe afgesloten met een een-tweetje van Mercerdes, gedurende vier races was dit in de eerste ronde al bepaald. Niet bepaald spannend, zo geeft ook de Oosterijker tegenover Motorsporweek toe: 'Ik zit een beetje in een ongemakkelijke positie, alhoewel, zo moeilijk is het misschien ook niet. We proberen gewoon zo goed mogelijk te presteren. Iedere dag, ieder jaar proberen we als groep beter te worden. Het team is na de moeilijkheden in de winter fantastisch samengekomen, dat geeft voldoening.' 

'Ik genoot van Liverpool, sport vereist nu eenmaal een variabel spel'

'We genoten allemaal toen Liverpool zo sterk terugkwam en we genoten tegen alle verwachtingen in van Spurs. Ik zat met de laptop op mijn schoot te kijken hoe Liverpool Barcelona versloeg. Als fan hoop je op een variabel spel. Dat kan voor ons als team echter geen doel zijn. We moeten blijven presteren, zodra we de winst voor genoegen nemen kunnen we zomaar verliezen', sluit Wolff uiteindelijk af. Mercedes zal dus genadeloos blijven strijden voor iedere seconde, iets meer entertainment teweegbrengen staat niet op de planning. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws