Like ons!
Van Eerd: 'Ik zou zelf ook nog eens een eigen Formule 1-team willen hebben'

Formule 1

Van Eerd: 'Ik zou zelf ook nog eens een eigen Formule 1-team willen hebben'

Deze week onthulde Racing Team Nederland haar nieuwe LMP2-bolide en kondigde tevens een junior-kartteam aan. Toch droomt teameigenaar Frits van Eerd van meer. 

'Als ik echt ga dromen denk ik bij mijzelf 'wauw, ik zou zelf ook nog wel eens een eigen Formule 1-team willen hebben.' Maar laten we heel duidelijk zijn, in de huidige Formule 1 is dat helemaal niet mogelijk. Alleen hele grote fabrieken kunnen dat doen, je hebt al 1.000 man nodig om een team te runnen. Dat heeft niets meer te maken met nevenactiviteiten. Dus dat ga ik niet doen.' aldus Jumbo-eigenaar Van Eerd tegenover Racingnews365.

Betrokkenheid bij GP van Nederland

Van Eerd is op veel vlakken in de autosport actief. Naast het sponsoren van coureurs als Max Verstappen en Rinus van Kalmthout, heeft zijn supermarktketen een grote vinger in de pap bij het organiseren van de Nederlandse Grand Prix vanaf 2020. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

1 reacties

  1. bullfrog

    bullfrog

    16 May 2019 om 15:08

    is niet zo moeilijk , maak een deal met Honda koop alles wat los en vast zit a la Haas maak een deal met Pepsi en of Unilever , laat de rest van het chassis bouwen door Dalara en je hebt je team , stop Nyck de Vries en Beitske Visser in de auto maak Jan Lammers principal contracteer de 13 jarige junior Juju Noda (de vrouwelijke Max Verstappen) en zet haar bij Prema of VAR

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven