Like ons!
Mazepin: 'Ik heb consistent gereden in een Mercedes die geweldig aanvoelt'

Formule 1

Mazepin: 'Ik heb consistent gereden in een Mercedes die geweldig aanvoelt'

F2-coureur Nikita Mazepin mocht onverwachts plaatsnemen in de W10 van Mercedes tijdens de tweede testdag in Barcelona. Daar wist hij iedereen onder de indruk te krijgen met een fenomenale prestatie.

De zoon van de Russische miljardair Dmitry Mazepin, waarover het gerucht rondging dat hij Williams wil kopen, kreeg het woensdag voor elkaar om 1.3 seconden sneller dan de rest van het veld te rijden. Toegegeven, de tijden waren niet van het grootste belang maar dankzij zijn rappe rondetijden wist hij de pole-tijd van Bottas op twee tienden na te benaderen.'Persoonlijk denk ik dat ik de hele dag consistent gereden hebt, dat is erg belangrijk voor het team', aldus de Rus over zijn eigen prestaties zoals valt te lezen op Motorsport-magazin

Ook veel tijd voor aerodynamica

'Tijdens de middagsessie waren we competittief met betrekking tot de performanceruns en de auto voelde fantastisch.' Mercedes Sports Director Ron Meadows geeft aan dat driekwart van de dag aan aerodynamica besteed werd. Daarna mocht Mazepin een aantal snelle ronden rijden. Met groots succes. (Foto: Mercedes-AMG F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven