Like ons!
Grosjean ziet Haas F1 dicht bij Red Bull komen: 'Dat is geweldig'

Formule 1

Grosjean ziet Haas F1 dicht bij Red Bull komen: 'Dat is geweldig'

Romain Grosjean constateert in gesprek met de website van zijn werkgever dat Haas F1 niet heel veel langzamer was Red Bull Racing tijdens de Grand Prix van Spanje. Ironisch genoeg finishte Max Verstappen echter op het podium, terwijl de Fransman zelf niet verder kwam dan een tiende plek.

'De upgrades hebben geweldig gewerkt, want onze pace lag heel erg dicht bij Red Bull', zegt Grosjean over de GP van vorige week. 'Dat is geweldig. Ik geloof nog steeds dat we zonder de upgrades ook nog als zevende waren gefinisht, maar mogelijk niet zo dichtbij de topteams. Ons grootste probleem sinds de start van het seizoen is namelijk dat we de banden maar moeilijk aan het werk krijgen.'

De banden zijn ook meteen het geheim van de dubbele puntenfinish in Barcelona. 'Dat lukte daar gelukkig erg goed, dat verklaart ook onze goede prestaties', aldus de 33-jarige coureur, die hoopt dat Monaco ook een succes wordt voor het Amerikaanse Haas F1. 'Ik denk dat het team op de achtergrond hard bezig is om ervoor te zorgen dat we dit ook voor elkaar krijgen in Monaco. Als dat geval is, dan kunnen we weer heel competitief zijn.' (Foto: Haas F1 Media)

 

 

1 reacties

  1. bullfrog

    bullfrog

    21 May 2019 om 09:23

    Haas heeft maar 1 upgrade nodig en dat is het vervangen van Grosjean door een betere coureur , wat een flapdrol is die man.Ramt anderen van de baan , geeft een ander de schuld van zijn crash terwijl niemand in de buurt is en vliegt vaker van de baan dan Lance Stroll en zal nooit toegeven dat het zijn schuld is. Die man zit al 2 jaar te lang bij Haas.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven