Like ons!
Hamilton eert Lauda met emotioneel bericht op sociale media

Formule 1

Hamilton eert Lauda met emotioneel bericht op sociale media

Het overlijden van Niki Lauda brengt veel emotionele reacties, zo ook van Lewis Hamilton. De Mercedes-coureur werkte jarenlang samen met de voormalig adviseur van zijn team en de Brit kon altijd rekenen op veel vertrouwen van Lauda. 

Op zijn Instagram-pagina schrijft Hamilton een bericht aan Lauda, waarin hij mooie woorden uitspreekt over de Oostenrijker. 'Mijn vriend, ik vind het lastig om te beseffen dat je er niet meer bent', zegt de regerend wereldkampioen. 'Ik zal onze gesprekken missen, onze knuffels nadat we samen races wonnen. Het was een grote eer om met je te mogen werken de afgelopen zeven jaar. Ik zou niet eens in dit team zitten als het niet voor jou was.'

'Lauda bracht Hamilton bij Mercedes'

Ted Kravitz, Formule 1-journalist bij Sky Sports, stelt dat Hamilton veel te danken had aan de overleden Mercedes-adviseur. 'Lauda kon talenten ontdekken als geen ander en zo heeft hij dat ook bij Lewis gedaan. Lauda speelde een sleutelrol bij de overgang van Hamilton naar Mercedes. Hij zag het kleine beetje 'killer instinct' dat Lewis toen al met zich meedroeg.' (Foto: Mercedes AMG F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven