Like ons!
Raikkonen rijdt dit weekend 300ste Grand Prix: 'Wat maakt mij dat nou uit!'

Formule 1

Raikkonen rijdt dit weekend 300ste Grand Prix: 'Wat maakt mij dat nou uit!'

Voor Kimi Raikkonen is komend raceweekend in Monaco een extra speciale. De coureur van Alfa Romeo Racing rijdt zijn 300ste Grand Prix in de Formule 1. Een flink aantal, maar de Fin zelf lijkt minder onder de indruk van de mijlpaal.

In een persbericht voorafgaand aan de Grand Prix van Monaco gaat Alfa Romeo in op de 300ste race van Raikkonen, echter was de coureur zelf niet van plan om er veel over te zeggen. 'Iedereen praat over mijn 300ste race, maar wat maakt mij dat nou uit? Ik wil gewoon racen, het is voor mij veel interessanter hoe we gaan presteren dit weekend. Dat is namelijk nog erg onzeker, gezien dit een uniek circuit is dat hele andere dingen vraagt van de auto dan dat we gewend zijn.' 

Vasseur put hoop uit testdagen Barcelona

Teambaas Frederic Vasseur stelt dat de tweedaagse testperiode na afloop van de Grand Prix van Barcelona van groot belang is geweest. 'We hebben veel problemen weten op te lossen, dat geeft ontzettend veel goede moed in de loop naar de rest van het seizoen. Het is van cruciaal belang dat we met het mes op de keel de auto blijven ontwikkelen, het middenveld is immers extreem competitief. Het was voor ons een grote uitdaging om beter met de banden om te kunnen gaan. Daarin zijn we beter geworden.' (Foto: Alpha Romeo Racing)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven