Kvyat en Russell eensgezind: Inhalen op Zandvoort gaat écht niet gebeuren Formule 1

Kvyat en Russell eensgezind: Inhalen op Zandvoort gaat écht niet gebeuren

Door Maurits Kappetijn 22 mei 2019 | 18:41


Nadat bekend werd dat er in 2020 een Nederlandse Grand Prix komt, werden veel huidige Formule 1-coureurs gevraagd naar hun mening. Daarbij kwamen er niet overal positieve geluiden naar boven, zo ook bij interviews met George Russell en Daniil Kvyat.

Russell reed eerder op het Noord-Hollandse asfalt en dus is de Williams-coureur bekend met de baan. De Brit is van mening dat de baan niet echt te redden valt, als het om inhaalpogingen gaat. 'Ik ben dol op het circuit in Zandvoort, maar wat betreft de inhaalmogelijkheden zal de race volgend jaar net zo afschuwelijk zijn als in Monaco', aldus Russell in gesprek met Motorsport.com

Ook Kvyat is niet positief gestemd over de aangekondigde aanpassingen die verricht zullen worden. 'Ik denk dat die aanpassingen niet heel veel zullen uitmaken. De laatste bocht is te snel en het rechte stuk te kort om aan het einde een inhaalactie te kunnen doen. De laatste keer dat ik er met de Formule 3 reed, werd er helemaal niet ingehaald. Maar ik geef de hoop nog niet op, wie weet is het met de Formule 1 straks wel anders.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Brakkie
23 May 2019 om 13:51

Jullie niet, nee.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws