Like ons!
Kvyat en Russell eensgezind: Inhalen op Zandvoort gaat écht niet gebeuren

Formule 1

Kvyat en Russell eensgezind: Inhalen op Zandvoort gaat écht niet gebeuren

Nadat bekend werd dat er in 2020 een Nederlandse Grand Prix komt, werden veel huidige Formule 1-coureurs gevraagd naar hun mening. Daarbij kwamen er niet overal positieve geluiden naar boven, zo ook bij interviews met George Russell en Daniil Kvyat.

Russell reed eerder op het Noord-Hollandse asfalt en dus is de Williams-coureur bekend met de baan. De Brit is van mening dat de baan niet echt te redden valt, als het om inhaalpogingen gaat. 'Ik ben dol op het circuit in Zandvoort, maar wat betreft de inhaalmogelijkheden zal de race volgend jaar net zo afschuwelijk zijn als in Monaco', aldus Russell in gesprek met Motorsport.com

Ook Kvyat is niet positief gestemd over de aangekondigde aanpassingen die verricht zullen worden. 'Ik denk dat die aanpassingen niet heel veel zullen uitmaken. De laatste bocht is te snel en het rechte stuk te kort om aan het einde een inhaalactie te kunnen doen. De laatste keer dat ik er met de Formule 3 reed, werd er helemaal niet ingehaald. Maar ik geef de hoop nog niet op, wie weet is het met de Formule 1 straks wel anders.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

1 reacties

  1. Brakkie

    Brakkie

    23 May 2019 om 13:51

    Jullie niet, nee.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven