Like ons!
Vettel ziet achterstand Ferrari: 'Missen tempo in vergelijking met onze rivalen'

Formule 1

Vettel ziet achterstand Ferrari: 'Missen tempo in vergelijking met onze rivalen'

Bij Ferrari is men nog niet tevreden over hoe het tot nu toe gaat op het stratencircuit in Monaco. Het Italiaanse team moet zowel Mercedes als Red Bull voor haar dulden in beide trainingen. Sebastian Vettel beaamt dan ook dat er nog het nodige moet gebeuren bij de renstal uit Maranello.

'We worstelen een beetje, we missen wat tempo in vergelijking met onze rivalen', doelt Vettel op Mercedes en Red Bull in gesprek met SkySports. 'We zijn nog niet tevreden over hoe de banden het doen. Ik denk dat we nog wat werk voor ons hebben liggen.'

Leclerc kende moeilijke tweede training

Charles Leclerc is het met zijn teamgenoot eens dat de Scuderia niet op zijn lauweren kan rusten. 'We hebben wat werk te doen voordat we zaterdag terug de baan op gaan', zegt de Monegask, die een thuisrace rijdt, tegen datzelfde medium.

'De eerste sessie ging goed en ik voelde me behoorlijk comfortabel in de auto. Het was in de middag wel moeilijker om de auto en de banden in de juiste window te krijgen en we hadden last van verkeer.' (Foto: Ferrari F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven